Servicii de montaj, elemente din fier forjat.

Echipa noastră vine în întâmpinarea clienților și cu servicii de montaj al elementelor din fier forjat produse. Echipa se deplasează la domiciliul clientului unde va instala lucrarea. În cazul în care în urma montajului vor exista retușuri de făcut, acestea vor fi finalizate de echipa noastră.

Montaj porți și garduri

Vă punem la dispoziție o echipă competentă, profesionistă, cu zeci de ani de experiență în producția și mai ales montajul gardurilor sau porților din fier forjat.

Montaj balustrade din fier forjat

Echipa POR Steel Manufacturing se ocupă și de montajul balustradelor din fier forjat și se deplasează la domiciliul clientului unde va instala balustrada.

Montaj scări și structuri

Venim în întâmpinarea clienților cu servicii profesionale de montaj scări și structuri metalice din fier forjat. Pentru orice produs realizat, intră în discuție și montajul acestuia.

Montaj copertine și balcoane

Punem la dispoziția dumneavoastră servicii de montaj copertine, structuri și balcoane din fier forjat. Aducem cu noi și experiența, profesionalismul și seriozitatea.

Montaj decorațiuni interioare și exterioare. Montaj porți. Montaj garduri. Montaj scări și balustrade. Montaj grilaje, uși și multe altele.

O echipă de profesioniști

Suntem o echipă tânără dar purtăm la curea zeci de ani de experiență în domeniul prelucrării fierului forjat. Misiunea noastră este să oferim servicii și produse de calitate și să ajutăm clienții să-și îndeplinească dorințele atunci când vine vorba de elemente, produse și confecții din fier forjat.

Ne dorim să ducem activitatea noastră la un nou nivel. Și pentru a face asta, ne propunem să venim în întâmpinarea dumneavoastră cu produse și idei revoluționare, avangardiste, soluții premium și servicii de cea mai bună calitate. Pentru că la POR Steel Manufacturing, clientul e întotdeauna pe primul loc.

Oferim produse și servicii PREMIUM. Iar despre produse putem să spunem că, fierul pe care îl folosim este și va fi mereu de cea mai bună calitate (bară plină, nu ţeavă). Folosim cel mai bun fier pentru că modelarea se face mult mai eficient, iar produsul final va rezista mai mult la proba timpului.

peste   483
clienți mulțumiți până acum
Structuri fier forjat

Vrei să ai o poartă din fier forjat?