Servicii Fier Forjat
Servicii
Ce facem si cu ce va putem ajuta

Executam si producem elemente si ansamble din fier forjat. Garduri din fier forjat, porti din fier forjat, balustrade sau balcoane din fier forjat.

Putem realiza o gama variata de produse din fier forjat, orice produs si model, dupa preferintele clientului: porti si garduri, balcoane, balustrade, grilaje si usi, copertine, scari, baruri si restaurante, mobilier de interior sau mobilier de exterior din fier forjat.

Executam un numar nelimitat de modele de porti fier forjat, balustrade si grilaje din fier forjat, marchize si pergole, jardiniere si multe alte obiecte decorative.


Echipa noastra va sta la dispozitie pentru orice proiect care include:

– Realizarea de porti din fier forjat;
– Realizarea de garduri din fier forjat;
– Realizarea de balustrade din fier forjat;
– Realizarea de balcoane din fier forjat;
– Realizare copertine din fier forjat;
– Executare structuri pentru scari metalice;
– Scari metalice balansate sau drepte;
– Scari metalice pentru interior si exterior;
– Realizarea altor confectii metalice;
– Realizare decoratiuni din fier forjat.

Servicii Fier Forjat
Montaj
Nu-ti fa griji, suntem aici pentru tine

Echipa noastra se ocupa de montajul elementelor din fier forjat si se deplaseaza la domiciliul dumneavoastra unde vor instala lucrarea. In cazul in care in urma montajului vor exista retusuri de facut, acestea vor fi finalizate de catre noi.

Montaj decoratiuni interioare si exterioare. Montaj porti. Montaj garduri. Montaj scari si balustrade. Montaj grilaje, usi si multe altele.

Fierul pe care il folosim este si va fi mereu de cea mai buna calitate (bara plină, nu ţeavă). Folosim cel mai bun fier pentru ca modelarea se face mult mai eficient, iar produsul final va rezista mai mult.