Fier Forjat
Despre noi
Cateva cuvinte despre echipa noastra

Suntem o echipa de profesionisti, cu foarte multi ani de experienta in domeniul prelucrarii fierului forjat, determinati sa aducem un plus de valoare casei tale.

Profesionalismul nostru si seriozitatea cu care abordam orice tip de proiect, vin la pachet cu serviciile pe care le oferim si sunt atribute pe care vi le putem garanta, atat dumneavoastra cat si oricarui client interesat de serviciile si produsele noastre.

In fiecare zi, indiferent de client, ne straduim sa oferim cele mai bune servicii de productie si prelucrare a confectiilor din fier forjat.


Fier forjat interioare – Realizare confectii din fier forjat pentru interior: balustrade, mobilier, scari, decoratiuni. Productie, prelucrare si montaj. Toate la cele mai bune preturi si la cea mai inalta cota de calitate.


Fier forjat exterioare – Realizare elemente din fier forjat pentru exterior: porti, garduri, balustrade, grilaje, balcoane, mobilier, decoratiuni. Produse de orice forma si dimensiune, la alegerea clientului.


♣ Iti oferim servicii complete pentru toate produsele din fier forjat, care incep de la consultanta, masuratoare, proiectare, executie, finisaj si montaj.

Fier Forjat

Fier Forjat
Seriozitate
Fiecare client, este important

Pentru noi, nu exista proiecte mici sau proiecte mari. Fiecare client, fiecare proiect, este tratat cu acelasi nivel de profesionalism si seriozitate cu care i-am obisnuit pe toti clientii nostri pana acum.

Fie ca vorbim de mici decoratiuni din fier forjat sau de porti din fier forjat, garduri sau balustrade din fier forjat, echipa noastra va trata proiectul tau cu cel mai mare respect si cu seriozitatea pe care o meriti.

Aducem un plus de eleganta casei tale. Fierul forjat este unul dintre elementele care aduc rafinament si eleganta oricarui tip de casa. Suntem aici ca sa te ajutam!