Fier Forjat Brasov
Consultanta
Te ajutam sa faci alegerea perfecta

Alegerile nu sunt intotdeauna usoare, mai ales din punct de vedere estetic. Echipa noastra va ofera consultanta in vederea alegerii unui obiect sau a unei lucrari din fier forjat pentru casa dumneavoastra.

Va oferim posibilitatea vizualizarii modelelor alese in stadiu de proiect, pentru a va putea convinge ca ati facut cea mai buna alegere.

Va stam la dispozitie cu idei si sfaturi pentru ca lucrarea din fier forjat de care aveti nevoie, sa se integreze armonios cu stilul, dar si cu arhitectura casei dumneavoastra.


Realizam elemente din fier forjat pentru interioare: balustrade, mobilier, scari, decoratiuni. Productie, prelucrare si montaj. Toate la cele mai bune preturi si la cea mai inalta cota de calitate.


Realizam elemente din fier forjat pentru exterioare: porti, garduri, balustrade, grilaje, balcoane, mobilier, decoratiuni. Produse de orice forma si dimensiune, la alegerea clientului.


♣ Va oferim servicii complete pentru toate produsele din fier forjat, care incep de la consultanta, masuratoare, proiectare, executie, finisaj si montaj.

Fier Forjat Brasov
Calitate
Punem accentul pe calitate

Fierul pe care il folosim este si va fi mereu de cea mai buna calitate (bara plină, nu ţeavă). Folosim cel mai bun fier pentru ca modelarea se face mult mai eficient, iar produsul final va rezista mai mult.

Producem modele unicat: decoratiuni interioare si exterioare, porti, garduri, scari si balustrade, grilaje, usi, scari si multe altele.

Executam un numar nelimitat de modele de porti fier forjat, balustrade si grilaje din fier forjat, marchize si pergole, jardiniere si multe alte obiecte decorative.